Monique Tel Lubben

Een uitgebreide, deskundige en ontspannen introductie/huidanalyse!

Carla Venema

Wat een fijne relax behandeling heb ik gekregen van Lineke. Heerlijk ontspannen na die tijd.

Hilja Bierma

Ik ben ontzettend blij met Lineke. De behandelingen en massages zijn fantastisch. Mijn huid ziet er echt strakker en stralend uit. De producten van Dr. Baumann helpen daar goed aan mee. Wat ik een voordeel vind is dat je slechts drie producten nodig bent, een reinigingsmiddel, serum en oogcrème. Daarnaast heeft Lineke mij behandeld aan een paar gesprongen vaatjes in mijn gezicht. Ik ben super tevreden over het resultaat. Ik kan me altijd verheugen op een bezoek aan Belliev, heerlijk ontspannen bij Lineke in de stoel. Hilja

Anoniem

Ik kom al jaren met volle tevredenheid bij Belliev. Lineke houdt haar kennis goed op peil en is altijd bezig om te vernieuwen qua producten, apparatuur en behandelingen. Daarnaast is het ook altijd gezellig.

Anoniem

Tevreden met goede voorlichting en behandeling

Renee Seif

Top!

Anoniem

Bij Belliev word ik altijd prima verzorgd en er wordt goed geluisterd en gekeken naar wat er nodig is voor mijn gezicht!

Anne Wemmenhove

Ik ben altijd heel blij met de behandelingen van Lineke. Het is zeer ontspannend en m’n huis knapt er altijd van op. Ze weet altijd weer iets nieuws aan te bieden waardoor het nooit eenzelfde behandeling is. Ik blijf nog graag jaren een trouwe klant!

Henriet De Jonge

Heerlijke behandeling gehad door Lineke. Een vakvrouw die weet wat ze doet. Mijn huid straalt weer.

Aaf Claassen

Heerlijke behandeling en mn de stevige massage van mijn pijnlijke schouders, voelt al een stuk minder stijf.