Anoniem

Lineke geeft duidelijke informatie over de gezondheid van je huid en geeft tips en adviezen. Mooie producten! Altijd genieten van de behandeling!

Hanneke Ritzema

door omstandigheden, na lange tijd weer bij Lineke geweest voor een fijne behandeling. Er zijn nu nieuwe behandelingen die nog meer kunnen doen voor je huid. Heel fijn. Na 3 kwartier was het klaar. Zo jammer! Het had nog wel een keer zo lang mogen duren. Heerlijk. Ondertussen bijpraten. Het was weer prima. Echt even quality time voor mezelf. Dank Lineke. Nieuwe afspraak is al weer gemaakt.

Anoniem

Ik heb de Geneo 4 in 1 behandeling plus massage gehad bij Lineke. Wat een heerlijk momentje voor jezelf. Relax and Enjoy! Het apparaat zorgt voor een heerlijk zachte, schone en gezond uitziende huid. Echt een oppepper!! Grote aanrader! Daarnaast is Lineke gewoon erg goed in haar werk! Niet twijfelen, gewoon doen…. !

Miranda Tabak-Loonstra

Sinds bijna 2 jaar ga ik regelmatig en tot grote tevredenheid naar Belliev. Nu kwam Lineke maandag met iets nieuws: een Geneo superfacial treatment. Inmiddels 3 dagen verder voelt mijn huid nog steeds heel schoon en zacht. De behandeling is zeer afwisselend en tussendoor heeft ze nog even de wenkbrauwen op kleur gebracht. Ik kan er weer even tegen. Thanks Lineke👍

Titia Lamain

Merit Buitenhuis

Ouder worden is soms best even slikken. Mijn 50ste verjaardag leek mij daarom een mooi moment om mijzelf te trakteren op de nieuwe gezichtsbehandeling van Lineke. Met collageen draden, een matrixmasker en een stevige gezichtsmassage. Het was weer pure ontspanning. Ik voelde me als herboren, stralend en blozend. Heel bijzonder dat je zoveel effect kan bereiken, Lineke. Niet dat alle rimpeltjes weg zijn hoor, maar de gelaatstrekken zijn veel zachter en mijn huid voelt vitaler. Heel fijn dat ik zo op een natuurlijke manier toch stralend ouder kan worden.

Aaf Claassen

Heerlijke behandeling en mn de stevige massage van mijn pijnlijke schouders, voelt al een stuk minder stijf.

Maerian van der Heijden-de Jong

Een degelijke, serieuze huidbehandeling - mijn huid is er geweldig van opgeknapt. Grondige kennis van zaken, goed georganiseerde praktijk.

Greet Engelsman

Goed advies, heerlijke behandeling(en), vakvrouw

Ellen Dieterman-Hefting

Weer een heerlijke ontspannende middag gehad bij Belliev. Dank je, Lineke